Jedlo je ako príbeh, malo by mať úvod, jadro a záver

Aristoteles tvrdil, že každý človek má päť zmyslov, ktorými vníma okolitý svet. Moderná veda dokonca prehlasuje, že zmyslov máme ďaleko viac ako tvrdil tento staroveký filozof. Uspokojiť všetky zmysly naraz je nesmierne náročné, ale v Karle robíme všetko preto, aby sme sa s touto výzvou popasovali čo najlepšie. Raz zažiť je viac ako stokrát počuť. Príď a podeľ sa s nami so svojím príbehom.
Prezrieť jedálny lístok
Kapacita 

reštaurácie

80

osôb

Svadby a oslavy

Radi pre vás pripravíme akciu presne podľa vašich prianí. Neváhajte nás kontaktovať aj s najbláznivejšími požiadavkami, urobíme všetko pre to, aby ste si to naozaj užili.

Svadby - môžeme pre vás uzavrieť aj celý podnik. Máme skúsenosti a nápady. Vieme vám poradiť! A navyše radi pripravíme aj svadobné koláčiky alebo netradičnú svadobnú tortu. Je tu priestor i pre hudbu a parket. Už len objednať...

Narodeniny - na oslavu výročia je k vám k dispozícii salónik, ktorý uzavrieme len pre vás a môžete tam byť od rána až do večera, pustiť si obľúbenú hudbu alebo vychutnať si s rodinou gastronomický zážitok. Salónik je prepojený s novou záhradnou terasou s možnosťou grilovania.

Firemné večierky - sme schopní usporiadať malú aj väčšiu firemnú akciu, rauty, catering... Počnúc prenájmom priestorov až po kompletný servis a starostlivosť o klientov.

Rezervácia

+421 905 742 657

Catering

Poskytujeme Cateringové služby na najvyššej úrovni pre Vašich hostí. Ak si potrpíte na prvotriednu kvalitu, nechajte si od nás zorganizovať večierok, recepciu, raut alebo oslavu. Zaisťujeme kompletné cateringové služby pre malé i veľké akcie.
  • rauty, recepcie, bankety, garden party, koktaily, barbecue
  • pracovné raňajky, obed, večera, coffee-breaky, welcome-drinky
  • štýlové rauty (tématické a sezónne)
Catering by nemal byť jednoduchým občerstvením v priebehu každej spoločenskej akcie, ale plnohodnotným bodom jej programu, ktorý zaujme kvalitou podávaných pokrmov a nápojov.

Rezervácia

+421 905 742 657
Vždy čerstvé

bezlepkové

pečivo

Bezlepkové jedlá

Bezlepková strava je určená pre všetkých, ktorí nemôžu alebo nechcú konzumovať potraviny obsahujúce lepok (inak tiež glutén).

Lepok je obsiahnutý prevažne v obilninách a vážne narúša správnu činnosť tráviacej sústavy a zapríčiňuje mnohé zdravotné ťažkosti, známe ako celiakia, Duhringova choroba či alergia na lepok.

V dnešnej dobe si choroba nevyberá a aj medzi nami sú takí ľudia, ktorí trpia chorobou zvanou celiakia. Pre vás, ktorí nemôžete jesť lepok, máme pripravenú ponuku bezlepkových jedál. Okrem stálej ponuky v jedálnom lístku sme po dohode schopní pripraviť aj špeciálne hotové jedlá vyhovujúce bezlepkovej diéte. Naša reštaurácia vám rada vyjde v ústrety.

Galéria

Google reviews

Viac ako 400 recenzií

  • Skvelí personál. Obsluha je neustále veľmi milá. Podavané jedlo je vždy skvelé a ulahodí aj hladnému oku. Po obede neodchádzam unavený ale príjemne najedený a môžem ďalej fungovať. Kvalitné spojenie chutí si veľmi užívam. Jednoducho fajn.
    Zoltan Kocsis
  • Zuzana Holcovska
    Krásne prostredie, super jedlo a zlatá obsluha☺️odporúčam 👌
    Zuzana Holcovska
  • Mário Čižmárik
    Moja najobľúbenejšia reštaurácia. Cez pracovnú dobu každý deň veľmi chutné a vydekorované menu, zatiaľ som si ma vždy kde sadnúť. Personál je veľmi milý.
    Mário Čižmárik
  • Mária Nováková
    Príjemný personál aj prostredie. Všetci sme boli veľmi spokojní. Ďakujem.
    Mária Nováková
  • Michaela Misiac
    Príjemné miesto, výborná obsluha aj jedlo.
    Michaela Misiac
  • Matej Hricko
    Naozaj chutné jedlo. Milá obsluha a nebolo preplnené. Ceny trocha vyššie ale zato kvalita.
    Matej Hricko
  • Dušan Sivák
    Skvelá pizza podľa vlastných predstáv a ešte lepšie 🍻
    Dušan Sivák
  • gabi frisnicova
    Výborné jedlo, veľmi nám chutilo. Keď budeme mať cestu do Nitry určite sa zastavíme. Doporučujem.
    gabi frisnicova
  • Nikola Puchovska
    Výborne zostavený jedálny lístok, milá a ochotná obsluha a skvelé jedlo 😊
    Nikola Puchovska
  • Juraj Vydareny
    Chutné jedlo príjemné prostredie, zdravé menu...
    Juraj Vydareny
  • Marian Ganovsky
    super reštika, výborné jedlo, príjemná atmosféra
    Marian Ganovsky

Partneri

© 2019 Reštaurácia Karla Nitra
Stránku vytvorilo TATRAN STUDIO.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram